آموزش پیتزا خونگی

آموزش پیتزا خونگی

پیتزا خونگی

 خیلی خیلی راحت توسط استاد شهبازی و اقا رمضانی
این اشپزی برای اخر هفته کدوم دوستت لازمه تگش کن 
۲۵۰ گرم ارد .

نصف قاشق چایخوری مخمر

نصف قاشق چای خوری نمک

نصف قاشق چای خوری شکر

۱ قاشق غذا خوری شیر خشک

۱ قاشق غذا خوری پوره سیب زمینی

۱ لیوان بزرگ اب سرد .
طرز تهیه :

همه مواد خشک را میریزیم و کمی هم میزنیم و سپس اب را اضافه میکنیم و اینقدر ورز میدهیم که خمیر صافی داشته باشیم و دیگه به دست نچسبه .
سپس ۱۵ دقیقه استراحت میرهیم به خمیر 
سپس توی هر قالب و ظرفی که داریم خمیر رو باز میکنیم .
و کمی نیم پخت میکنیم و با هر چیزی که دوست دارید روی خمیر پیتزا میشه مواد پیتزا رو ریخت .
که ما از سوپر هر چی داشت گرفتیم 
و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بسته به نوع فر پخت انجام میدهیم .

نوش جانتون