پیراشکی گوشت خونگی

پیراشکی گوشت خونگی

پیراشکی گوشت خونگی

  • ۴ لیوان آرد، ۱ قاشُقِ غذاخوری مُخمر، ۱ قاشُقِ چای‌خوری نَمَک، ۱ قاشُقِ غذاخوری شکر، ۵ گرم (۱/۲ قاشُقِ غذاخوری) بهبود دهنده، ۱ قاشُقِ غذاخوریِ پُر، مایه خمیر و ۲ لیوانِ سر خالی آبِ خُنک رو ترکیب کن و حدوداً ۲۰ دقیقه ورز بده تا یکدست و صاف بشه.
    .
     
  • روىِ خمير رو بپوشون و بذار ٢٠ دقيقه استراحت كنه.
  • حالا خميرُ به اندازه‌یِ ۶۰ گرم (تقریباً ۲ تا گردو) چونه و گرد کن.
    .
  • برایِ آماده کردنِ مُحتویاتِ پیراشکی؛ اوّل ۱ عدد پیازِ ریز شده رو داخِلِ روغن تَفت بده تا طلایی شه (من از روغن غُنچه مدلِ بدونِ پالم استفاده کردم)، بَعد با ۱ فلفل دُلمه‌ایِ خُرد شده مخلوط و یکم سُرخشون کن. حالا نیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده، ۲ قاشُقِ مُرّباخوری نَمَک، ۱ قاشُقِ مُرّباخوری فلفل سیاه، ۱ قاشُقِ مُرّباخوری پودرِ سیر و ۱ قاشُقِ مُرّباخوری زردچوبه (به دلخواه) بِهِش اضافه کن. رنگِ گوشت که عوض شُد ۲ قاشُقِ غذاخوری رُب بریز و ترکیب کن و آخر سَر یکم پنیر چِدارِ رنده بریز داخِلِش.
    .
     
  • خمیرُ با وردنه صاف و نصفِش رو با موادِ پیراشکی و پنیرِ موزارلا پُر کن، بعد بقیه خمیرُ برگردون رویِ مواد و لبه‌هاشو با چنگال یا دست ببند.
    .
     
  • حالا برایِ پُختِش، میتونی پیراشکی ها رو تویِ روغن سُرخ کنی یا روش زرده‌یِ تخم مرغ بزنی و داخِلِ فِر بذاری.
    .