ورکشاپ ‎ساندويچ و برگر به همراه نان ها و سس

20,000,000 ریال
ورکشاپ ‎ساندويچ و برگر به همراه نان ها و سس

توضیحات تکمیلی

در صورت تمايل،مدرك از QAL انگلستان با كد رِجستر براي هنرجويان صادر ميگردد

اهداف دوره

  • ساندويچ مرغ سوخاري به سبك KFC
  • ساندويچ مرغ رست شده با پنير و نان چاپاتا و سس پستو
  • ساندويچ مايو-پارمسان گريل شده با نان تست كَره اي
  • ساندويچ كوچِنيتو پِيبل مكزيكي با رُست بيف
  • ساندويچ پاستارامي با نان تست،سالاد كلم،گوشت گوساله پخته شده بمدت طولاني در فر
  • ساندويچ لابستر كَره اي با نان اِك مِك تركيه اي،سالاد كلم،سس سير
  • تُست ميگو با خمير چيلي،ليمو،كره
  • برگرها و سس ها عبارتند از آروگولا برگر و چيزي بيف برگر و ‎هالومي برگر و ‎هالوپينو برگر و ‎وِجي برگر ، ‎چيكن برگر

مفاد درسی دوره

  • آموزش نان هاي مخصوص نظير(نان تست،باگت فرانسوي،چاباتا،ميني برگر مك،برگر مك ذغالي...)
  • آموزش سايد ديش ها و انواع سس
  • آموزش برگر گياهي و گوشتي
  • آموزش انواع ساندويچ و پنيني
  • تاريخچه نان ها
  • تاريخچه ساندويچ ها و برگر
  • وضعیت دوره
    دوره غیرفعال است.
  • نوع دوره
    کارگاه آموزشی
  • تاریخ ثبت
    1398/10/15
  • تاریخ شروع دوره
    1398/11/15
  • تاریخ پایان دوره
    1398/11/16

برای اطلاع از جزئیات دوره ، به اپلیکیشن یکیتا مراجعه کنید.

  • تاریخ جلسه : 1398/11/15

    زمان شروع : 09:30

    زمان پایان : 17:00

    مدرسان : اکبر شهبازی

  • تاریخ جلسه : 1398/11/16

    زمان شروع : 09:30

    زمان پایان : 17:00

    مدرسان : اکبر شهبازی

دوره های مشابه